Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

Зі святом, друзі!

На факультеті фізики, математики та інформатики відсвяткували День незалежності Туркменістану. З цієї нагоди була організована концертно-розважальна програма, де до ведучих свята долучились й іноземні студенти, які розповіли  історію становлення республіки Туркменістан та великий і важкий шлях до цього. 

Нам неймовірно поталанило мати у фіз.-матівській родині іноземних студентів. Адже ми маємо змогу безпосереднього познайомитись з туркменською культурою та з головою зануритись в колорит їх танців, що й зробили сьогодні.  Присутні вкотре насолодилися туркменським танцем, який виконали студенти факультету. В знак дружби двох народів, ми подарували свій національний український танець та вітальну символічну пісню «А ми бажаєм вам добра», слова якої підспівував весь зал, привітавши так всіх присутніх зі святом.

Декан факультету Махомета Тетяна Миколаївна привітала іноземних студентів з Днем Незалежності Туркменістану, побажала процвітання їх країні і щоб кожен день життя був сповнений радістю, дружнім теплом та новими здобутками. І, як ведеться в нас на Україні, вручила запашний коровай на вишитому рушник, як символ довгого життя та достатку.

На завершення концертної програми глядачі мали змогу пригадати найяскравіші моменти студентського життя, які були висвітленні у вітальному відео «Зі святом, друзі!».

Ще раз щиросердечно вітаємо представників з Туркменістану, з Днем Незалежності! Нехай ваша країна успішно розвивається та процвітає! А ви у свою чергу будете гідними громадянами Туркменістану, які гордо нестимуть звання педагога. Сійте добро, знання та злагоду у маленьких серцях підростаючого покоління.

 

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події Зі святом, друзі!