Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

УДПУ ПРИВІТАВ УМАНСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ІЗ ОДЕРЖАННЯМ НОВОГО ПОЖЕЖНОГО АВТОМОБІЛЯ

Студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини долучилися до урочистостей з нагоди введення в бойовий розрахунок Уманського пожежно-рятувального підрозділу нового сучасного пожежного автомобіля. Разом з очільниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівниками підприємств та фірм представники університету вітали уманчан із цією подією.

Святкового настрою учасникам заходу додали виступи студентів факультету мистецтв: вокалістки Марії Павлишиної, дуету «Веселі музики» у складі Віталія Козачка та Родіона Яшина. Також порадувала своїм виступом Світлана Дзяловська та ведучі заходу Володимир Бойко і Катерина Денисюк – студенти факультету фізики, математики та інформатики.

Бажаємо рятувальникам здоров’я, щастя, добра, родинного благополуччя і якомога менше тривожних викликів. Якими складними не були б завдання, завжди повертайтеся додому живими та здоровими. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах, а подарований автомобіль виїздить тільки для профілактики!

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події УДПУ ПРИВІТАВ УМАНСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ІЗ ОДЕРЖАННЯМ НОВОГО ПОЖЕЖНОГО АВТОМОБІЛЯ