Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

Міжнародний День Вишиванки на факультеті фізики, математики та інформатики

17 травня в Міжнародний День Вишиванки на факультеті фізики, математики та інформатики відбувся захід, присвячений Дню матері. Тому, у цей день колектив факультету не лише проявив патріотичну свідомість, одягнувши вишиванки, а й всією дружньою фіз-матівською родиною слухати неймовірно чуттєві поезії, присвячені найдорожчій людині для кожного –  мамі.

Усім гостям заходу випала чудова можливість дізнатися більше про історію цього свята, насолодитися прекрасними піснями про маму у виконанні Дзяловської Світлани та Кулика Олександра. А дует акордеоністів «Ренесанс», який завітав до нас у гості, заворожив своєю милозвучністю та романтичною мелодією. Атмосфера була надзвичайно святкова та гармонійна завдяки ще й чудового туркменського танцю у виконанні студентки 12 групи Аманової Лачин.

Ведучі свята, Романенко Дмитро і Денисюк Катерина, передали всю емоційність та ніжність свята, що навіяло чимало приємних і сумних спогадів, які огорнули серця глядачів.

З вітальними словами до присутніх звернулася заступник декана з виховної роботи Яна Володимирівна Усатюк, наголосивши, що Мама – найвірніший друг, який ніколи не зрадить ні за яких обставин. Адже, лише мама думає про нас завжди і скрізь. Тільки мама завжди прийме нас такими які ми є. І як би ми не крутилися у вихорі сучасного життя, завжди знаходьте час для того, щоб зателефонувати своїй мамі.

Кожен присутній не залишився байдужим до промовлених на святі слів, сльози бриніли на очах… І це свідчення того, що ми свідомі та вдячні діти своїх матерів.

Тому відзначаючи свято Матері, пам’ятайте, що вони заслуговують на любов і ніжність, доброту і ласку своїх синів і дочок не лише в цей день, а щодня. Цінуйте їх та даруйте їм усю свою турботу.

 

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події Міжнародний День Вишиванки на факультеті фізики, математики та інформатики