Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

Вітаємо нового студдекана

Посада студдекана дуже важлива та необхідна для факультету. Відповідна посада дає можливість кожному охочому спробувати свої сили і показати свої найкращі якості керівника. 

15 травня на факультеті фізики, математики та інформатики шляхом таємного голосування обрали нового студдекана. У виборчих перегонах взяли участь 3 претенденти: Дзяловська Світлана (12 гр.), Князєв Андрій (13 гр.) та Романенко Дмитро (11 гр.), які підготували змістовні та цікаві передвиборчі програми, де кожен з них запропонував свої ідеї щодо покращення життя факультету.

Зазначимо, що вибори були абсолютно демократичними та прозорими. Спеціально були виготовлені бюлетені, створена виборча комісія та проведена процедура ознайомлення виборців з кандидатами та їх програмами.

Результати виборів підбивали члени спеціально створеної лічильної комісії, у складі якої були: Мельник Роксолана, Ільюхін Олександр та Яценко Юлія, які також слідкували за додержанням усіх правил та вимог щодо проведення голосування. Тож після підрахунків маємо такі результати:

  1. Дзяловська Світлана – 15%
  2. Князєв Андрій – 18%
  3. Романенко Дмитро – 57%

Тож вітаємо нашого нового студдекана – Романенка Дмитра. Бажаємо гідно проявити себе у громадському житті, згуртувати навколо себе відповідальних та креативних людей, а також реалізувати свої найкращі ідеї.

Успіхів та творчих злетів!

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події Вітаємо нового студдекана