Закладаємося, що ви не знали про ці круті сайти! Не тратьте час в інтернеті даремно, гайда сюди. 

 

1. Розв’язання математичних задач

Mathway – це програма, яка допоможе розв’язати завдання будь-якої складності з алгебри, тригонометрії, статистики та хімії.

 

2. Для любителів кемпінгу

Якщо вам потрібно спланувати маршрут походу і дізнатися розміщення стоянок для ночівлі, відвідайте сервіс Freecampsites.net.

 

3. Почути мови всіх країн світу

Це ви можете зробити на localingual.com. На цьому сайті ви знайдете типові фрази, які можна почути від жителя тієї чи іншої країни.

 

4. Якщо хочете виспатися

Сервіс sleepyti.me підраховує час, яке вам потрібно для повноцінного сну.

Усе дуже просто. Ви вводите час, коли вам потрібно прокинутися, і сервіс скаже, коли вам потрібно піти спати. Після такого сну ви будете почуватися бадьоро.

 

5. Фотографії високої якості безкоштовно

На сайті Unsplash кожні 10 днів викладається по 10 нових високоякісних фото, зроблених як любителями, так і професіоналами. Ви можете завантажити їх безкоштовно і використовувати їх як в особистих, так і в комерційних проектах.

 

6. Дізнайтеся, якими даними про вас володіє браузер

Це ви можете зробити на webkay.robinlinus.com. Будь-який веб-сайт може отримати доступ до інформації, яка зберігається в вашому браузері. Найчастіше дані про вас збирають без вашого дозволу.

 

7. Проведіть час з користю

Сервіс randomusefulwebsites.com перекине вас на випадково обраний сайт з корисною інформацією. Треба лише натиснути на кнопку “Let’s go”.

 

8. Що інтернет думає про це?

Вам хочеться знати, що думають інтернет-користувачі про те чи інше явище, подію, людину і т.д. Чи подобаються людям поцілунки, гамбургери, життя чи ні – дізнайтеся на сайті whatdoestheinternetthink.net.

 

9. Пограйтеся з текстом

Переверніть текст догори дриґом на fliptext.org.